Rezerva acum!

Despre Ferma Dacilor

Ferma Dacilor a fost construita intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova.


Aflat in inima zonelor viticole cu acelasi climat ca al vestitului Bordeaux si a renumitelor crame Tohani, Budureasca si Lacerta, resortul a fost conceput pentrua le oferi oamenilor sansa de a-si aduce aminte de vremurile cand nu existau  E-uri, gadget-uri si internet.

Aici turistii gasesc cele mai bune motive sa evadeze din tumultul cotidian: de la cazare in casute din piatra si lemn (unice in Romania), ca pe vremea dacilor, servirea mancarii facute pe vatra, in cuptoare din piatra si pana la practicarea de sporturi extreme sau drumetii la cele mai mari crame din Romania.

La Ferma Dacilor  ai sansa unica sa degusti Apogeum – cea mai buna Feteasca Neagra din lume, medaliata cu aur la concursul mondial de la Bruxelles din mai 2014. Acest vin a fost  ales din peste 8000 de vinuri din intreaga lume, iar imbutelierea lui a fost realizata in editie limitata , in doar 5000 de sticle.

La Ferma Dacilor, toata lumea este binevenita!

  • Familiile cu sau fara copii
  • Grupurile de prieteni de toate varstele
  • Companiile care doresc organizarea unui team-building de neuitat sau a unor seminarii
  • Strainii care vor sa descopere Romania si adevaratele traditii autohtone