Ferma Dacilor

Aici turistii gasesc cele mai bune motive sa evadeze din tumultul cotidian: de la cazare in casute de lemn si casuțe de piatră (unice in Romania ce urmează a fi deschise in 2020), ca pe vremea dacilor, servirea mancarii facute pe vatra, in cuptoare din piatra si pana la practicarea de sporturi extreme sau drumetii la cele mai mari crame din Romania.

Cazare

Restaurant

Activitati

Situata pe drumul vinului, in satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova, Ferma Dacilor pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant cu o capacitate de 180 de persoane, o terasa cu o capacitate de 100 de persoane si 48 locuri de cazare in 20 de camere double sau twin si 4 casute in copac in regim double. Pentru grupuri mai mari, capacitatea de cazare poate fi marita cu inca 30 locuri situate la 7 kilometri, in orasul Mizil.

Pe langa delicioasele preparate traditionale romanesti, realizate din ingrediente naturale, produse local, Ferma Dacilor ofera o multitudine de activitati pentru toate gusturile: echitatie, trasee de off-road si enduro, plimbari cu motoparapanta si cu balonul cu aer cald, trasee de bicicleta sau tiroliana. Aceste activitati ii vor bucura deopotriva pe cei mici si pe cei mari, pe cei dornici de aventura si pe cei ce vor pur si simplu sa se relaxeze in mijlocul naturii.

citeste mai mult

In zilele de LUNI, Ferma Dacilor este INCHISA!

Pentru pasionatii de vinuri, sau pentru cei ce doresc o initiere in acest domeniu fascinant, Ferma Dacilor recomandă degustari de vinuri la cramele Lacerta, Budureasca, LicornaDomeniile Săhăteni sau Ceptura.

LogoFermaDacilor fix

Ferma Dacilor a fost construita intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova.

CONTACT

satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova

0728.757.048

fermadacilor@gmail.com