Despre noi

Ferma Dacilor a fost construita intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova.

Aflat in inima zonelor viticole cu acelasi climat ca al vestitului Bordeaux si a renumitelor crame Tohani, Budureasca si Lacerta, resortul a fost conceput pentrua le oferi oamenilor sansa de a-si aduce aminte de vremurile cand nu existau  E-uri, gadget-uri si internet.

Aici turistii gasesc cele mai bune motive sa evadeze din tumultul cotidian: de la cazare in casute din lemn (unice in Romania), ca pe vremea dacilor, servirea mancarii facute pe vatra, in cuptoare din piatra si pana la practicarea de sporturi extreme sau drumetii la cele mai mari crame din Romania.

About us
About us

La Ferma Dacilor  ai sansa unica sa degusti Apogeum – cea mai buna Feteasca Neagra din lume, medaliata cu aur la concursul mondial de la Bruxelles din mai 2014. Acest vin a fost  ales din peste 8000 de vinuri din intreaga lume, iar imbutelierea lui a fost realizata in editie limitata , in doar 5000 de sticle.

Pentru cine se potrivește această locație?
- Familiile cu sau fara copii
- Persoane cu animale de companie
- Grupurile de prieteni de toate varstele
- Companiile care doresc organizarea unui team-building de neuitat sau a unor evenimente
- Strainii care vor sa descopere Romania si adevaratele traditii autohtone

Organizare de festivaluri tematice

Pretul camerelor  :

  • Cameră single sau twin - 200 de lei / noapte cu mic dejun inclus
  • Cameră matrimonială - 250 de lei / noapte cu mic dejun inclus
  • Căsută - 350 lei / noapte cu mic dejun inclus

*Tarifele mai sus mentionate cuprind noaptea de cazare si micul dejun 
 In timpul weekendurilor comercializăm doar pachete cu minim 2 nopți de cazare. In cazul in care se solicită rezervarea unei singure nopti de cazare, aceasta poate fi rezervată doar in timpul săptamanii de luni pană joi, iar avansul constă in plata integrală a noptii respective. 

 


 
Sunteți bineveniți la noi la fermă! Vă așteptăm!

LogoFermaDacilor fix

Ferma Dacilor a fost construita intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova.

CONTACT

satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova

0728.757.048

fermadacilor@gmail.com