Evenimente

Evenimente Corporative

Și pentru că unii daci ar petrece și-n timpul săptămânii, le punem la dispoziție Ferma și priceperea noastre în organizarea de șezători dacice, denumite generic astăzi, team building, training, workshop, prezentări...


Evenimente Private

Pentru a ține pasul cu tendințele, dar și cu pretențiile justificate ale oaspeților noștri, organizăm periodic ospețe simandicoase, denumite prin cercurile occidentale, Brunch-uri, unde răsfățul culinar de pregătire și prezentare ale vedetelor gastronomice, ne este oferit de cei mai în vogă chef-i, dar doar după ce și-au dovedit în prealabil, calitățile de buni daci. Detaliile acestor evenimente sunt trâmbițate riguros din timp, prin toate gurile buciumului modern de comunicare (facebook, instagram, ...)

 

Nici evenimentele importante din viața obștii nu sunt neglijate la Fermă; organizăm așadar, în funcție de scenariile agreate, nunți, botezuri, zile onomastice sau mese festive.

La Ferma Dacilor se pot organiza de asemenea festivaluri tematice cu caracter dacic, sau de promovare a tradițiilor și meșteșugurilor noastre milenare.

De toate acestea se ocupă echipa noastră specializată în danț, antren și voie bună. Luați-vă așadar în tolbă cheful și nesațul pentru a petrece la Ferma Dacilor evenimente memorabile.

Email pentru oferte personalizate: fermadacilor@gmail.com

Vă așteptăm să ne fiți oaspeți!

LogoFermaDacilor fix

Ferma Dacilor a fost construita intr-un loc plin de istorie si frumusete naturala — zona Dealu Mare-Tohani, judetul Prahova.

CONTACT

satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova

Pentru rezervari individuale:
rezervarifermadacilor@gmail.com
Pentru furnizori si alte informatii:
fermadacilor@gmail.com